Propalom investicijom bačeno u vjetar 2/3 godišnjih izvornih prihoda Grada Komiže!

Kako bi u javnosti odjeknula vijest:
"Pjerino Bebić, gradonačelnik Hvara lošim poslovnim potezom prokockao 22 milijuna!" 
ili možda
"Gradonačelnik Kerum prokockao 600 milijuna kuna!" 
ili pak 
" Milan Bandić upropastio lošim poslovnim potezom od  4 i pol milijardi kuna odveo Grad Zagreb u bankrot!" 

Takve vijesti bi zaprepastile ne samo građane ovih gradova već i čitavu hrvatsku javnost ali na sreću ovi naslovi su izmišljeni i nemaju nikakve veze sa stvarnošću!
Na žalost, priča o gradnji (neispravnog) broda "Sv. Salvestar" je za malu i siromašnu Komižu - komiška stvarnost i vijest upravo tolikih dimenzija.
Jer što reći kada NETKO za cijenu od najmanje 2 milijuna i 455 tisuća kuna naruči gradnju broda,  podigne hipotekarni kredit i dade ime brodu koji, na koncu, umjesto da prometuje do otoka Biševa, već mjesecima stoji privezan na komiškom lukobranu?
A zna se TKO je naveo većinu u Vijeću da odobri hipotekarni kredit (jamstvo Spomen dom!), zna se TKO je bio "gospođa Skupština" Nautičkog centra d.o.o. Komiža i zna se čiji su pouzdanici nadzirali poslovanje kao članovi Nadzornog odbora spomenute tvrtke!
Dakle, pogubna vijest za Komižu glasila bi: 
Loše vođenom investicijom - gradnjom broda "Sveti Salvestar", gradonačelnica Komiže i saborska zastupnica Tonka Ivčević (SDP), bacila je u vjetar 2 milijuna i 455 tisuća kuna što predstavlja 2/3 cjelogodišnjih izvornih prihoda Proračuna Grada Komiže!
Je li gradnja neispravnog broda "Sv. Salvestar" dio Plana 21 ili lokalnog programa Za još Boju Komižu?
Je li gradnja "Svetog Salvestra" "samo" dokaz nečije nesposobnosti i  nesavjesnog rada ili nekih drugih osobina komiške vladajuće garniture?
USKORO OBJAVLJUJEMO: 
Zbog čega uprava Nautičkog centra d.o.o. Komiža skriva od oporbenih vijećnika i komiške javnosti dokumente javne nabave u postupku odabira (brodo)graditelja broda Sv. Salvestra ? 
Je li javna nabava postala TAJNOM kako bi se zaštitilo pojedince koji su propalom investicijom počinili štetu i sramotu čitavoj Komiži?

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!