Kad se steknu uvjeti, o svemu tome bit će riječi !

 Dilber: Karamarko nije proganjao Gotovinu

Predsjednik HDZ-ova odbora za branitelje i osobni prijatelj generala Ante Gotovine, Željko Dilber dao je intervju Večernjem listu u kojem se podsjetio događaja od podizanja optužnice, preko prve osuđujuće do oslobađajuće presude, ali i poručio HDSSB-ovu zastupniku Dinku Buriću, da ga ne vuče za jezik, zato što o tome tko je locirao i uhitio Gotovinu može samo špekulirati i to koristiti u politikantske svrhe.

Željko Dilber se u svom razgovoru za Večernji list osvrnuo na napad saborskog zastupnika HDSSB-a na HDZ i stao u obranu Tomislava Karamarka. 
Neka me ne vuku za jezik
Tvrdi da su na žalost postojali pojedinci na čelu HDZ-a koji su maltretirali i proganjali generala Gotovinu i njega, ali da među njima nije bio Karamarko - a oni koji potiču Burića na ovakvo politiziranje i neistine bili su jako blizu tim krugovima. Ako nastave, kaže Dilber, morat će ih podsjetiti što su o generalu puštali “ispod žita”, kako su ga blatili da bi mu smanjili ugled u javnosti, posebno među braniteljima. 
Bolje da me Burićevi šaptači ne vuku za jezik, zato što o tome tko je locirao i uhitio generala Gotovinu,Burić i ostali mogu samo špekulirati i koristiti u politikantske svrhe te dodao kako istina još nije poznata hrvatskoj javnosti.

Kad se steknu uvjeti, o svemu tome bit će riječi, zaključio je Dilber i dodao kako general Gotovina sigurno ne bi dao ruku nekome tko je sudjelovao u takvim radnjama.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!