Dom JNA - prokišnjava!

Znamo mi zbog čega nas komiška vlast nije poslušala i bivši Dom JNA nije dala ni Konzumu, ni Kerumu, ni Tommy-ju. Pročitajte naš post "Konzum u Domu JNA?" 
Zamislite "obijest" desetak prodavačica koje su mogle riješiti pitanje svog zaposlenja... 

Pojačanje kasti direktora 
Dakle, društveno štetna "obijest" je blagovremeno spriječena a u Domu bivše Jugoarmije, stići će pojačanje. Komu? Kasti otočkih direktora! 
Kao i u Knjižnici, te drugim ustanovama i tvrtkama, i tamo će zasigurno stolovati još jedan direktor ili ravnatelj, koji se, poput svojih kolega, neće imati baš čime podičiti osim, za komiške prilike, nenormalno visokom plaćom.

Pikseli za "jacuzzi"
Podsjećamo da je Udruga hrvatskih arhitekata, u spomen na Ivana Vitića, projektanta Doma JNA u Komiži, prikupljala novac za obnovu - akcijom "Pikseli za obnovu bivšeg Doma JNA". Za ovaj važan projekt osobito se založila i naša gradonačelnica Tonka Ivčević pa je i Ministarstvo kulture dalo značajna sredstva. Dakako, jer bi i direktor(ica), kao i svi drugi, morao biti iz njene ekipe. Jedini je problem što, kao i u slučaju gradnje broda Sv. Salvestar, i ova investicija ide "u prdac". Trebat će prikupiti još mnogo piksela jer krov Doma, unatoč stručnom nadzoru, prokišnjava a bilo bi šteta da novi direktor umjesto fotelje dobije - jacuzzi. 

Dom JNA - završni radovi
Plafoni su promočili i voda kapa po podu

I zidovi upijaju vlagu s plafona
i

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!