The gang? "Ima se, mere se. Fala dragom Bogu!"

The gang? 
Što li je to? Neka nova komiška gradska firma, udruga ili sindikat?




Tko to kaže da je u Hrvatskoj (i našoj dragoj, još "bojoj", Komiži) tamo neka kriza?
"Ima se, mere se, fala dragom Bogu!" - rekla bi Nives Odak iz serije Ruža vjetrova. Tko i na koji način gospodari komiškim rudnikom zlata - nautičkom lukom i sidrištem, pogledajte na Facebooku:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.386544494745051.90389.386527248080109&type=1

Dodatak 29.8.2012.:
Direktorica Nautičkog centra Brigita Fiamengo, za razliku od onih koji su odgovorniji za ukrcanu posadu, postupila je povodom objave "The gang"-a i isti se "maknuo" s Facebooka. Neki su ostali "ožalošćeni" pa "plaču" radi "zastoja u razvoju" ekipe nazvane "The gang". Između ostalih i jedna prosvjetna radnica (?) koja je na Facebooku "Porth of Authority" napisala: "Malo je takih dobrih, sposobnih i radišnih mlodih judi !!!!" Njoj poklanjamo linkove od prije 2 godine: 
a i jedan "friški":
http://www.dalmacijanews.com/Crnakronika/View/tabid/71/ID/94720/Komiza-Iz-Nautickog-centra-ukradeno-50000-kuna.aspx

Primjedbe

  1. Ne mogu osta bez teksta na vake provokacije svita koje karakteriziro jedino malograđansku zloća i zavidnost! U muj privatni život se ne mišite jer nimote nikakvu pravo na to,a po mume ocu morete sra koko vos je voja jer je som izabro taku struku.Bilo bi von boje da se zapitote zoc ste dobili parve i zodnje izbore u Vašemu grodu,a ne se bavit dječin zajebancijima na facebooku i largojete se lipo od nautike jer mora niste vidili nego se daržite crikve tamo su von siguri glasovi!
    Mulac kojega se prozivo u dodatku vašega nenadjebivega teksta !

    OdgovoriIzbriši
  2. "Vaša" privatna "nautika", gliseri, benzin a možda i novac koji se uprihodi? Nešto kao obiteljska tvrtka? Hvala na komentaru.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!