Jadran je zamijenio Petra Hektorovića a koji će brod zamijeniti Sv. Salvestra?

Najave reduciranja trajektnih linija za otok Vis u vansezonskom razdoblju, sa sadašnjih 14 tjedno na samo 11, već izazivaju negativne reakcije stanovnika našega otoka. Cijelu priču "začinila" je i "pričuva" koja je ovih dana povezivala (ili odcijepila) Vis s kopnom u obliku trajekta "Jadran". U "Slobodnoj Dalmaciji" pročitajte tekst "Turisti prenoćili na Visu zbog slabog trajekta" (http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/185596/Default.aspx
Mukama s brodovima nema kraja pa se ovih dana puno priča i o sudbini brodske linije 612 Komiža - Biševo. Ovoga ljeta linijom plovi "ponos komiške brodogradnje" m/b Sveti Salvestar. Pošto komiška vlast nikada ništa nije radila osim radi sebe same (pa je tako i Nautic Radio bio kupljen da bi neki podobnici mogli s direktorskom plaćom u penziju), tako je i dugogodišnja neuspješna brodogradnja najvjerovatnije imala za cilj da se netko iz lokalne vlasti dodatno okoristi. Tko? Vidjet će se! 
HDZ, kao stranka s najviše vijećnika u komiškom Gradskom vijeću, jedina je stranka koja ne participira ni u Nadzornom odboru ni u Skupštini Nautičkog centra. "Odgovorne" poslove s javnim novcem ostavljamo "povjerljivima" a  "institucijama" ostavljamo da "rade svoj posao" (kako bi rekao Stipe Mesić, bivši predsjednik RH, veliki prijatelj Komiže i pokojnog libijskog državnika Moamera Gadafija).
Porat na Biševu - Tko će ga povezivati: Sv. Salvestar, Durmitor ili Žunta?

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!