Modra špilja d.d. - 15. tvrtka Splitsko-dalmatinske županije!

U postu "Koliko nas godišnje košta Edo Bogdanović"
objavljenom 29. lipnja ove godine   http://komiza-hdz.blogspot.com/2012/06/koliko-nas-godisnje-kosta-edo.html pisao sam, između ostalog, o dugovima "Modre špilje" d.d. koji iznose najmanje 72,17 milijuna kuna ili čitavih 3,83 puta veći od vrijednosti tvrtke! Naravno, za taj dug nije odgovoran samo direktor Bogdanović jer iza njegovih "poslovnih" uspjeha i promašaja već duže od desetljeća stoji poznati ekspert - predsjednik Nadzornog odbora Milivoj Bratinčević kao i još dvije gospođe iz Nadzornog odbora (jedna od njih je predstavnica malih dioničara Antonijeta Mitraković) koji su Bogdanoviću nedavno "produžili" mandat. I sve  nauštrb prijavljenih na natječaj iza kojih možda ne stoje "veliki uspjesi" poput Bogdanovićevih ali stoje određene svjedodžbe iz kojih se dade zaključiti da su barem - stručni. 
U jednom od naših prvih postova "Što čeka komiški turizam a osobito "Modru špilju" d.d.?" http://komiza-hdz.blogspot.com/2011/02/sto-ceka-komiski-turizam.html , između ostalog je postavljeno pitanje uplate doprinosa osobito mirovinskog) jer u slučaju neuplaćivanja doprinosa, žrtve ovakve "poslovnosti" bit će - radnici "Modre špilje" d.d. kod odlaska u mirovinu.
Stradali su objekti a možda i mirovine zaposlenika! 
"Uspješna" uprava "Modre špilje" d.d. ovih je dana dovela tvrtku na visoko 15. mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji ALI po iznosu dugova koje je objavila Porezna uprava. http://duznici.porezna-uprava.hr/po/3017/1.html
Čestitam!
Od 19.322.292,92 kune duga, čak 15.015.794,74 kn iznosi dug doprinosa za obavezna osiguranja!

                                                Mićo Sviličić, vijećnik u Gradskom vijeću

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!