Gradonačelnica kontra Ministra: Kučiću, Komiža će imati ribarsku luku!


SLOBODNA DALMACIJA: Iako pomoćnik ministra Miro Kučić tvrdi kako nema uvjeta za izgradnju luke, komiška gradonačelnica tvrdi da ima potporu ribara i triju ministarstava - mora, razvoja i poljoprivrede

Gradonačelnica kontra Ministra: Kučiću, Komiža će imati ribarsku luku!

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/165560/Default.aspx


"Ne odustajemo od projekta gradnje ribarske luke u Komiži!" - tvrdi Tonka Ivčević u bropoteznom reagiranju u "Slobodnoj Dalmaciji" nastojeći perom Bogoljuba Mitrakovića "popraviti štetu" nakon izjave pomoćnika ministra poljoprivrede mr. Mire Kučića glede "projekta" Ribarska luka Komiža. 
Što reći? Sjetimo se kako ova SDP-ova saborska zastupnica i gradonačelnica Komiže  nije odustajala:
-od kupnje Nautic Radija. Taj radio je morao svjedočiti o njenim velebnim uspjesima. A gdje je sada? 
- od (brodo)gradnje "Sv. Salvestra" (ili Svetog Nikad, kako ga prozvaše njeni privrženici). A gdje je sada brod i što radi posada? 
- od programa POS-a, tvrdeći kako ona u tom "programu" nije u sukobu interesa (Čak i kada je sukob interesa utvrdilo nadležno saborsko Povjerenstvo)
- od izrade skandaloznog UPU naselja Komiža koji ide na ruku samo njenom suradniku direktoru-konobaru "Modre špilje" d.d. i još nekolicini.  Itd. itd.
Iza njene tvrdnje da "Komiža i njezini ribari zaslužuju ribarsku luku, kao i drugi hrvatski ribari, koji bi s takvom logistikom na otvorenome moru bili znatno konkurentniji talijanskim ribarima nego što su to danas", krije se "ambicija" da će se državnim i europskim kapitalom možda izgraditi luka koja će se zatim političkom odlukom prenamijeniti u marinu koja će odabranoj nekolicini omogućiti lagodan život kroz nekoliko generacija. Kada bi netko i bio blesav da baci novac i oživotvori ovaj "projekt" na putu bi se mogla naći jedna mala "sitnica":  Bi li (osobito strani) investitori tek tako prepustili komiškim "odabranicima" upravljanje i zaradu komiškom ribarskom/nautičkom lukom? Moš mislit!
S lica mjesta u pravo vrime:
http://www.youtube.com/watch?v=cBDDE2pPE4k&feature=channel

Primjedbe

  1. Procjena investicije spomenutoga projekta iznosi 162.164.056 kuna, a za prvu fazu potrebno je osigurati 40.962.218 kuna...PRAVA MIZERIJA, ŠTA JE TO OVOJ BOGATOJ DRŽAVI! Za sve navedeno utrošeno je oko 4 milijuna kuna - NISU UTROŠILI NITI 1 LIPE, OVIH 4 MILJUNA DA IM JE HADEZE A SAD NEKA IM KUKURIKU MILANOVIĆ DA PREOSTALIH 158 MILJUNA! AJDE TONKA NAMIGNI LINIĆU I POSAL JE UGOVOREN. ODMA IZA PELJEŠKOG MOSTA.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tonka je Komiži vrotila Matični ured zahvaljujući prijateljstvu sa Arsenom Baukom i dobrim vezama u Vladi!!!! Bravo Tonka! To je vjest broj 2.
    A broj 1. je bila vjest: Arsen Bauk i Vlada zatvorili su Matični ured u Komižu ili ti ga oni PARVIDON kako uredovni don.
    Veliki uspjeh naše GRADONAČELNICE i SABORSKE ZASTUPNICE! Bravo naša Tonka! Puno ti fola Arsene na zatvoronju i otvorenju Matičnega ureda! Ala ca ste dobro!
    Posli kumpiri - kukumari!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!