Brod "Mec" ili "brod" Sv. Salvestar?!

Privremenu brodsku liniju između otoka Ilovika i luke Mrtvaška na otoku Lošinju od 28. studenoga 2011. godine održava putnički brod 'Mec', vlasništvo Obrta za ribarstvo i turizam 'Trn' iz Ždrelca na otoku Pašmanu. Prilog o ovoj liniji mogli ste pogledati u HRT-ovoj emisiji "More" iz riječkog Studija. "Za liniju dugu 1,3 nautičkih milja, na kojoj su predviđena tri povratna putovanja dnevno, tražio se brod kapaciteta 50 putnika i minimalne brzine od 10 čvorova, a koji posjeduje potrebne svjedodžbe, što brod 'Mec' ispunjava. Na natječaj su se javili Aldo Šilovinac te Zajednički obrt 'Devin', oba iz Maloga Lošinja, kao i Ribarska proizvođačka zadruga Vrgada, no njihove ponude nisu zadovoljavale." - stoji u Vijestima na web-stranici Agencije za obalni linijski pomorski promet.
Brod Muc održava liniju Ilovik - Mrtvaška (Lošinj)
"Ponos" i "dika" samovoljne brodogradnje aktualne vlasti Grada Komiže - brod Sveti Salvestar
Udovoljavamo brojnim pratiteljima ovog bloga te smo, usporedbe radi, prikazali sliku broda "Muc", privatnog brodara koji održava privremenu liniju (dok sa ne završe radove na pristanu u luci Ilovik kada će ponovno biti uspostavljena linija 310 Mali Lošinj-Unije-Susak-Ilovik i linija 9308 Mali Lošinj-Ilovik-Susak-Unije-Martinšćica-Cres-Rijeka.) ali i sliku "Sv. Salvestra".
Nećemo komentirati izgled ova dva broda, već usporedbe i komentare ostavljamo Vama. 
Ipak se pitamo: Koliko će nas još koštati samovolja komiške gradske vlasti? 
Nije li se održavanje DRŽAVNE brodska linija 612 Komiža-Biševo moglo riješiti na način da Agencija raspiše natječaj i odabere brodara umjesto ove bruke sa "Svetim Salvestrom"?

Primjedbe

  1. Jeste skroz popizdili. Di če oni dat da im Agencija raspiše natječaj i nojde brodara. A kome bi išla provizija? Vako je lipo, gradonačelnica imo projekat, projekat imo voditelja, fantaziro se o izletničkim linijima (za keš u žep) neka je u pitonju državna liniji...muti na sve strone od Hrvatskog registra do brodogradilišta Posejdon a pločodu kako i uvik PIZDE. Sad ni broda, posada manavoli okolo, kredit vajo pločat a hipoteka Spomen dom uvik ceko. Bidna Komiža ku je vodi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovi "Mec" slici na provi brod a "Sveti Salvestar" je napravjen u spomen na "Molega dupina". Kad ćete poslat prijavu protiv Tonke i jezine ekipe zbog tračenja pinez za ovu ruglo koje nicemu ne služi? Bil bi red da Milanovićeva vlast nojpri istrese svoju smeće i pokože da želi da buse sve po zokonu. Za još boju Komižu! Ni im spasa!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!