Uklanjanje sadržaja neprimjerenih blogu HDZ - Komiža

Svi komentari koje je uredništvo bloga smatralo uvredljivim sadržajem-uklonjeni su i ubuduće će to biti redovita praksa.
Smatramo kako im nije mjesto na našem blogu jer ovo nije mjesto za vulgarno vrijeđanje bilo koga. Sve konstruktivne primjedbe i kritičke osvrte i nadalje ćemo objavljivati s ciljem da zajednički odredimo pravi put za bolju sutrašnjicu Komiže.

Primjedbe

  1. Ja na vašemu blogu nisam vidila ništa uvredljivog. Samo pišite i objavljujte kao i do sada a oni koji žele celofan i ulizivanje imaju portal "njihov otok vis". A gdje je taj vis i komiža o kojemu oni na široko pišu pohvale?Obašla sam Vis, Komižu i poje i nigdi ga nisam vidila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tonći Alfirević, poduzetnik iz Kaštela, Jasna Devčić, novinarka iz Šibenika, Vicko Bilandžić, glumac iz Splita, Ivan Grubišić, svećenik, Hrvoje Marušić, poduzetnk i čelnik HUP-a, dr. Roko Markovina, sveučilišni profesor, Vjeran Filippi, čelnik Korčulanske lige, Toni Lozica, hotelijer s Korčule, Damir Karuza Kalambera, ribar s Visa, Ivan Ićo Bulić, lanternist sa Stončice, dr. Joško Bozanić iz Komiže, sveučilišni profesor, Tonći Šundov, novinar s tv Kanala 5, i predsjednik im Dragan Lukić Luky, kantautor i konceptualni umjetnik iz Splita.
    To vam je judi Udruga Dalmacija! Kad oni dođu na vlast teči će med i mliko!
    Ovaj Joško Božanić, deklarirani Jugoslaven, proginija je pope i kolege, skuplja tuđe pineze za gradit SVOJU gajetu falkušu, podržavao brata Tončija kad je gural tune u komišku valu. Juga mu je prijala, Hrvatska mu se gadila (osim hrvatskih pinez), a Dalmacija mu je taman po miri. U društvu s crvenim popom i istalim finim ljudima tipa Luky ... Di ste sad hadezeovci, ovi će vas maknit.
    Hrvoje V.

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo jednoga neprimjerenog sadržaja:
    Štijem da je Antonijeta Martinis, dipl.iur., izabrona za presidenticu Udruge "Lavurat za Poja", "dragovoljne, nestranačke i neprofitne udruge iz Podšpilja", koja.Sa izborne skupštine su odmah podržali prosvjede ribara, branitelja, radnika i poljoprivrednika.

    Ova neutralno predsjednica koja je na čelu dragovoljne, nestranačke i neprofitne udruge iz Podšpilja, bila je član SDP-a i na vrhu Aktiva žena SDP Grada Komiže.Sad će ribarima, braniteljima, radnicima i poljoprivrednicima bit puno lagje! A i cilemu Poju za kojega će "lavurat"! Tikva

    OdgovoriIzbriši
  4. Poštovana gospođo gradonačelnice !
    Tražim da žurno odredite raniji završetak radnog vremena za Caffe bar «Zadruga». Radno vrijeme toga objekta je do 02.00 sata ujutro i buka iz objekta ne prestaje sve do kraja radnog vremena. Sve se to događa ispod prozora mojega stana u zradi Poljoprivredne zadruge «Komiža». Napominjem, kako mi je supruga teško bolesna i kako nas radno vrijeme objekta caffe bara «Zadruga» ugrožava svake noći.Poznato mi je da je Gradsko poglavarstvo Grada Komiže na svojoj sjednici od 29. travnja 2009. godine već učinilo iznimku na zahtjev pojedinih građana koji žive uz žalo Lucica te odredilo raniji završetak radnog vremena za objekt u Lucici.
    Sada je određivanje ranijeg završetka radnog vremena pojedinih ugostiteljskih objekata u nadležnosti gradonačelnika pa Vas molim da udovoljite mojem zahtjevu u interesu zdravlja moje supruge ali i svih građana i gostiju koji žive i borave u neposrednoj blizini caffe bara «Zadruga» te tome objektu odredite radno vrijeme do najkasnije 24.00 sata.
    S poštovanjem, (potpisnik poznat gradonačelnici)
    U Komiži, 19. lipnja 2009.

    P.S. Nakon određenog vremena stigao je i odgovor gradonačelnice koji je bio - NEGATIVAN. Lijepo je imati Carpe diem ali - pod tuđim prozorom. Tog istog ljeta 2009. gostovali su Kočani i mnogi drugi. Nedavno je umro i potpisnik ovog dopisa...
    Možda je i ovaj sadržaj neprimjeren ali - istinit.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kal je abakus sviro ni von smetalo da je bilo i duže da se more vece polokat i pozerat

    OdgovoriIzbriši
  6. E abakus, abakus... a di je sad abakus. To su barem bili naši.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!