Napokon jedna dobra vijest


Nakon tri ponovljena natječaja Komiža je napokon dobila stručnu osobu na radno mjesto direktora turističke zajednice.
Izabrana je Mari Greget rođena 07. prosinca 1984. godine. Diplomirala je 2009. godine na fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku.Tijekom svog obrazovanja je stjecala radno iskustvo u više turističkih agencija te je radila za jedno osiguravajuće društvo.Drago nam je što je pružena šansa domaćoj školovanoj osobi i nadamo se da će Mari tu šansu u potpunosti opravdati i ispuniti sva očekivanja komiških turističko ugostiteljskih djelatnika.Komiški HDZ njoj čestita na imenovanju te joj pruža punu potporu.

Primjedbe

  1. Hala Bogu da se počelo mislit na turizam u Komižu. Ona bi mogla to dovest na pravi put ako je ne budu sputavali kao Niku.- Miki Maus

    OdgovoriIzbriši
  2. biće potpisala pristupnicu, jer nebi bila izabrona ni poslije trečega puta!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. A di će sa bogitom a baš je obavi pripremu nove sezone..

    TZ

    OdgovoriIzbriši
  4. Jadna, nezno di je dušla. Brankicu ni bilo lako preveslat a hodićala je. Tamo ni lavura za poštenega covika.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa zar se nije tražilo nekakvo iskustvo od 3 godine.....
    Hmmm opet kemija

    OdgovoriIzbriši
  6. a jel 2o godina u JNA "iskustvo" za rad u turizmu? Ako je postavljanje onih tabeli s prekriženom kamerom i kontrola ulaska od strane Vojne policije - turizam, onda je iskustva bilo kok oš!

    OdgovoriIzbriši
  7. mari je super! dajmo šansu mladim ljudima koji nisu politički opterećeni.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vidićemo je ovega lita. Pokojni Zoran je bil odvel TZ u bankrot jer je vodil poznote grupe sa kraja. A stranima turistima su te poznote - NEPOZNOTE. Turisti u Komižu gredu slušot Đanija, daleku obalu i jazz...Moš mislit! Kad dujdje lito Komiža postane Eldorado za take. Nikur ne pito turiste ca oni žele cut i vidit. A da pito doznali bi da su im dražje klape i to domoće, Pepe kalafot, Vatra nego niki estradnjaci sa bonde kojima Tonka puni žepe već godinima. Njima je veće vridila Jurkovica i Žanićevo od komiške rive. A zoc?
    Domoće tuko i angažirat i - plotit. Dok ih još imo i dok ne izgube voju.
    Eto Mari prilike da pokožeš jesi Zoki, Bogi, Tonka ili ništo novega. A to moj Tafra nimo veze sa politikom!

    OdgovoriIzbriši
  9. Dragi moji hadezeovci!
    Već godinama Komiža nema nikakvu ponudu za turiste. Ono što nam predstave vaši turistički radnici je program za one s ruksacima i one šta dilaju za ribarsku noć. Eto zato mnogi zaobilaze Komižu. Umjesto 4 mjeseca Komiža je puna samo 1-2 sedmice a to bi bilo unosno da je ovo ono vrime do 90-te kada je Federacija iz Yugo-budžeta plaćala Hotel zbog pogranične zone. To vrime je prošlo a oni koji vam vode i kreiraju turizam još žive u njemu. Do kad? Ova mala neće ništa napravit jer će i ona tancati kako stara ekipa bude svirala.
    Bog vam pomogao i sveti Mikula.
    Štefica

    OdgovoriIzbriši
  10. Mala je na sasatanku s iznajmljivačima reklamirala Grawe osiguranje i Tafru a na puno pitanja nije znala ni a.
    Do nje je sidila šefica gradonačelnica Tonka koja se već pokazala kako se to čini u slućaju POSa i namištanja rođaka magistra nauka na svim pozicijama u Komižu od šefa TZ, i NO Nautičkog centra do javnih nabava. Dokazal se čovik u svom privatnom biznisu he,he. Sad će TZ Komiže punim plućima (čega?) naprid. Možda završi opet u - stečaju? Visit ćete posli lita!

    OdgovoriIzbriši
  11. Priča se da im je Prohaska rekal da je Vis iša napri a Komižapostala selendra. A šta su mu odgovorili?

    OdgovoriIzbriši
  12. Ovo će bit sezona za pamćenje

    OdgovoriIzbriši
  13. Počelo je počelo Gego, Ban, Psihomodo, Električni orgazam, Ekaterina velika, opet Gego igle, prah i trava do kolina, već viđeno, ništa nova.Jebe im se za turizam i turiste.

    OdgovoriIzbriši
  14. Mari je več u guzi vaše drage gradonačelnice. Nosidu sa femejom štafetu put Titove špile i letrataju se sa maršalom. Fale im još somo smederevci i pasuljče a i joto će arivat jer se Tonka u Beogradu letratala sa onim ča je kantol u Idole.

    Marine zemje

    OdgovoriIzbriši
  15. NO NAŠA DRAGA MARI NIJE PROŠLA KOD MINISTARSTVA TURIZMA I ONA TO VRLO DOBRO ZNA, samo šutiiii da se KOMIŽOM ne pročuje,,, pa je gradonačelnica proglasila za voditelja ureda a za to je trebao natječaj. MARI nema kvalifikacije za direktora a kako vrime ide ni radnih navika. Manta naokolo bez reda i potribe

    OdgovoriIzbriši
  16. Je ima kake veze droga, TZ i Beograd. Posli dobre zabave nikor je pukal a nikor utekal put Beograda dok se prašina ne slegne. Je se usput cini tiristicko propaganda u prijateljkoj Srbiji ili je to sumo jir. Doznat će se pri ili posli kako i sve drugo.

    OdgovoriIzbriši
  17. Dobra je Mari. Bar mi se pari tako

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!