Komiža: Plan 21 - smanjenje cijene odvoza smeća za 50 posto?

Realizacijom "Plana 21" Kukuriku koalicije, Grad Komiža uistinu postaje tek sezonsko naselje. 
Komiža će, radi zarade od nautičkog turizma, od kojega samo pojedine interesno-političke skupine imaju koristi,  "poslovati" punim kapacitetom samo ljeti a izvan sezone će - hibernirati. 


U prostorijama "Grada" Komiže trenutno je javni uvid PLAN GOSPODARENJA OTPADOM GRADA KOMIŽE ZA RAZDOBLJE 2015. - 2021. GODINE. 
A taj plan je ogledni primjer kako SDP i njegovi rodbinsko-partijski kadrovi sustavno gase Komižu izvan sezone. 
Na strani 25. toga "Plana" piše sljedeće: "Dinamika odvoza komunalnog otpada izvan turističke sezone je tri puta tjedno sa područja naselja Komiža, a sa područja ostalih naselja jedanput put tjedno. Za vrijeme turističke sezone dinamika odvoza komunalnog otpada sa područja naselja Komiža je dva puta dnevno, a sa područja ostalih naselja tri puta tjedno."
Brigita Fiamengo, direktorica komunalne tvrtke Nautički centar Komiža d.o.o. (i supruga gradonačelničinog rođaka), uvela je ovu praksu prije 2 godine iz nekojega sela i tako je jedan Grad svela na razinu prikupljanja komunalnog otpada u Komiži izvan sezone na 50%. Sve to ne bi bilo moguće bez potpore vikend-gradonačelnice.
To je valjda taj famozni Milanovićev Plan 21! 
Kada će komiški SDP građanima Komiže proporcionalno umanjiti cijenu odvoza smeća na 50% od sadašnje cijene? Uostalom, smeće sada dvostruko duže smrdi u kontejnerima. U komiškim Pojima se prikuplja smeće koje odstoji čitav tjedan(?!).

Primjedbe

  1. Mnogi komižani koji ne žive u Komižu a imaju stanove ili kuće u komižu
    plaćaju istu cijenu komunalnog otpada kao i oni koji imaju stalni boravak u Komižu.
    Dođu na godišnji odmor na mjesec (akoji put i manje) dana a dogodi se da koji put i preskoće dolazak. Računi za komunalni otpad redovito dolaze.
    Najgore je to što plaćaju za komunalni otpad i u svojim mjestima stalnog boravka.
    Dakle duplo plaćaju a nemoguće je stvarat otpad u dva različita mjesta.
    Je li to moguće.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!