Ribarska "malo morgen" luka Komiža

Iako Tonka Ivčević već 10 godina vrijedno "gradi" Ribarsku luku, čitavo vrijeme je svaka "šuša" u Komiži znala da od toga nema ništa. Uostalom, kada se prošle godine na izvlačilištu Bodu gradilo radi otvaranja jednog radnog mjesta za bivšeg omladinskog sekretara (sada SDP-ovog vijećnika), pisali smo da je to upravo ta, obećana, Ribarska luka. Jer druge biti neće! 
http://komiza-hdz.blogspot.com/2014/10/remontni-zavod-je-be-tito-u-komizi.html
http://komiza-hdz.blogspot.com/2014/07/kud-narodna-vojska-proe.html
Ipak, u Državi apsurda u ovaj "malo morgen" - projekt, odnosno njegove "Načertanije", utrošeni su milijuni kuna. Izrađivači projekata i studija (a možda i još netko?) su ih odavno potrošili a naši porezni obveznici su ih platili, ili će ih otplatiti (zajedno sa državnim dugom) naša djeca.


KONAČAN PAD!
Konačno je i vikend-gradonačelnica priznala da je 10 godina uzalud "gradila". Dogodilo se to na sjednici komiškog Gradskog vijeća 23. lipnja ove godine kada je odgovorila na jedno vijećničko pitanje. 
U mjestu koje je tijekom zadnjih 18 godina izgubilo gotovo sve (od tvrtki, preko ureda i institucija, od ljudi do nekretnina), barem ovim "gubitkom" Komiža nije izgubila ništa. Samo jedno prazno obećanje kojem su samo naivni, ili indoktrinirani, ili oni "po zadatku", mogli povjerovati.
A gradonačelničina "argumentacija", valjda je namjenjena "onima siromašnim duhom". Svi znamo da je Republika Hrvatska postala punopravni član Europske unije 1. srpnja 2013. Čitavo vrijeme punopravnog članstva, odnosno još od 23. prosinca 2011. u Hrvatskoj je na vlasti Napuvanderova Vlada (tipa koji pada s oklopnih vozila) a i naša gradonačelnica je, zahvaljujući ministru "Lijepoga osmjeha", dionik te vlasti, kao saborska zastupnica. Pravo čudo kako ovako sposobni političari nisu Komiži "nabacili" investiciju u Ribarsku luku iz EU - fondova.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!