Viški "turistički" zaključak s okusom diktata

Lijepo je što se viško Gradsko vijeće "bavi" poslovanjem svoje Turističke zajednice jer isto i spada u djelokrug toga tijela ALI, nabacivati se u svojim zaključcima takvim tezama poput "Otok Vis je kao turistička destinacija nedjeljiv te se u skladu s time dvije Turističke zajednice trebaju i ponašati te zajednički djelovati", pokazuje kako je politika diktata na otoku koji se nekada nazivao  "Vis - tvrđava Jadrana" još uvijek živa.
Stariji su nam skrenuli pozornost kako se slične zaključke nekad donosilo na famoznim sjednicama Općinskog komiteta SKJ SO Vis i Komiteta za ONO i DSZ u viškoj Batariji. 
Turizam u Komiži po diktatu iz Visa?
Dragi vijećnici susjednoga nam Grada Visa, pometite Vi slobodno pred svojim pragom i bavite se svojom Turističkom zajednicom. To spada među Vaše ovlasti i tu imate pune ruke posla.
Mi smatramo da naša TZ Grada Komiže još uvijek ispunjava svoju temeljnu zadaću i da kvalitetno radi za dobrobit naše Komiže i našega komiškog turizma.  
Ne plašite nas starim "jaketama na takje", odnosno pričama o opstojnosti jer se oni stariji sjećaju kako se 90-tih "bajalo" kako Komiža ne može opstati bez Visa a ipak je, usprkos svemu i mnogima, opstala. 
Komiški turizam će opstati i bez Vaših "zaključaka" jer ima svoju tradiciju ali i svoje potencijale.
A glede "bolje koordinacije", dovoljno je reći da se ista može postići samo "dogovorom" a ne nikakvim diktatom!

                             Vijećnica Gradskog vijeća Grada Komiže                                       
                                                    Sanja Kukoč  

Primjedbe

  1. Treba otvoreno reć da je viška partija uvik želila zapovidat Komižom, a to su joj dozvolili komiški partijci i to je teško izbit iz glave.
    Zato i jesmo propali.
    Sad su nam poslani partijanere.
    U obranu ovih jahtaša je stao stanoviti Malik Kulenović, koji je u tekstu turist a na kraju poziva mlade da opet dođu kao da je domaćin.

    http://www.fotos-hochladen.net/view/komizamojaval9cyjx74nrw.jpg

    Taj Malik ima svoju stranicu na internetu koja se zove… ma sram me izgovorit ime ove stranice. Ali moram ipak reć – kliknite zadnju rič ovoga teksta.
    Na toj stranici nas uči kulturi i kako bi se trebali ponašat
    eto on je doživio filing tj. smisao za nešto (bir şey duygusu)

    okrenuo se Komiži i zavikao

    turintikitu

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!