ZA ili PROTIV, koga ili čega?

Na referendumu se 65,87% hrvatskih građana odlučilo ZA a 33,51% ih je bilo PROTIV.
U Komiži je 62,57% bilo ZA a 35,86% PROTIV, a u Visu 58,79% ZA  i 40,18% PROTIV.

ZA ili PROTIV, koga ili čega?
SDP-ovi lokalni aktivisti plaču po društvenim mrežama nad sudbinom ljudskih prava, "dušebrižnici" plaču nad novcem poreznih obveznika, a "dišperaduni" u znak prosvjeda kidaju listiće na biračkom mjestu.
A tko bi zapravo trebao biti zabrinut?
Poglavljem III. Ustava Republike Hrvatske, zaštićena su ljudska prava i temeljne slobode SVIH u Republici Hrvatskoj. Dakle, nema straha ni za koju manjinu. Sa druge strane, Vlada premijera Zorana Milanovića, ugrožava svojim potezima većinu građana. Sažima ih porezima i novim nametima, najavljuje rasprodaju prometne infrastrukture i preostalog nacionalnog bogatstva... Ta ista Vlada, pokušala je spriječiti referendum kroz saborske odbore i Ustavni sud, a kad nije supjela, pozvala je svoje birače da glasaju PROTIV. Naravno, ne (samo) protiv nove odredbe o braku, već PROTIV odredbe iz čl. 1. Ustava RH po kojem građani neposredno odlučuju pa i mijenjaju Ustav. 
Dakle, većina hrvatskih građana treba biti zabrinuto jer imaju nedemokratsku vlast koja im ugrožava ustavna prava. Gotovo je pa nevažno o čemu su građani odlučivali prošle NEDJELJE. Važno je tek da Milanovićeva Vlada ovoga puta nije uspjela spriječiti građane u ostvarenju njihovih temeljnih prava što ne znači da neće svoju saborsku većinu iskoristiti u navedene svrhe. U Hrvatskoj su ugrožena prava većine građana Hrvatske i to "ova" vlast uopće ne skriva.

PROTIV prava građana na neposredno odlučivanje!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!