Sarcen za brzom i lakom zaradom: Bombe, rašpe, rivolveri na komiškoj rivi!

U PONEDJELJAK 8. srpnja 2013. nešto prije ponoći na komiškoj rivi je održana "prezentacija" komiške lokalne vlasti: Bombe, rašpe, rivolveri! Nek se vidi tko je gazda u Komiži! Dolazak Šveđana, uloga vlasti i taxi-boat samo za odabrane! Ostalima: Tko vas j... !
Priča o tome da komiška vlast postoji samo radi sebe, svoje svojte i svojih pajdaša, da njihovi vijećnici ne zastupaju nikoga osim sebe samih i čuvaju svoje privatne interese na moru, pod morem i na kraju, nije nikakva novost!
Boljom i pravednijom (osobito zakonitijom) organizacijom prijama "Šveđana" uistinu bi svi Komižani mogli bolje živjeti. Ali vlast smatra da nisu pare za budale, odnosno da su prihodi samo za odabrane a ostalima ostaje tek gledati ili trpiti posljedice. A posljedice su zagađeno more, buka u noći zbog koje ne spavaju ni domaći ni gosti smješteni u sobama i apartmanima... Posljedice osjeća većina Komižana a najviše ispašta komiški turizam. Na čelu tog istog turizma poredali su se pojedinci koji ga izravno ugrožavaju i - nema mu spasa!
Kao i u slučaju štekata na Škoru, gdje se uporabilo sve raspoložive snage za popravljanje kućnog budžeta jednog od dionika komiške vlasti, sada je na djelu i "razdioba" na pomorskom dobru. Sramotna ali i - očekivana! Jer, što se može očekivati od ovakve komiške vlasti? 
U ponedjeljak su pred domaćima i gostima, demonstrirali ne samo svoje poimanje (ne)poštivanja propisa već i svoju "uljudbu". "Sarcem za Komižu" ili bombama, rašpama, rivolverima, prijetnjama i psovkama - protiv konkurencije i za svoje interese!

Prijevoz s jahti samo za ODABRANE! 
Tko se ne nakloni lokalnim šerifima, ostaje bez štekata!



Primjedbe

  1. Mi svaku noć ne možemo oka sklopili do 6 ujutro a u 6 ujutro navali naša grezarija i divljaštvo iz ostatka Komiže kad se dobro naronju u selo ili drugdje.
    Od onih koji navodno rade do svakega prolaznika.
    Ne zna se tko više urla.
    A o traktorima (u sezoni) i ostalim "ubojicama" na cesti da na govorimo.
    I tako svaki dan od jutra do sutra. 24 sata na dan se nemože živjeti niti spavati.

    Svi oni koji su krivi za to -
    DABOGDA NI ONI NE MOGLI ZASPATI.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dok sam ja morala na policiju dostaviti potvrdu da mi otac dozvoljava da živim U KUĆI U KOJU SAM SE RODILA i da dostavim izvode od nekretnina kao dokaz da je ta kuća naše vlasništvo.

    ISTOVREMENO MOJ SUSJED MIRO VIDOVIĆ ŽIVI U TUĐOJ KUĆI godinama A NEMA NIKAKVIH PAPIRA DA ON MOŽE TU DA ŽIVI. On istovremeno u toj istoj kući drži ilegalno 5 podstanara.

    TKO NJEMU DOZVOLJAVA DA KRŠI ZAKON I DA JOŠ PORED TOGA I VRŠI KAZNENO DJELO -DRŽANJA ILEGALNIH PODSTANARA?
    I NIJE DOSTA TO NEGO JOŠ SVI TI MENI PRIJETE DA ĆE ME ZAKLATI I NITKO IH NE PRIVODI i ne zatvara ZA PRIJETNJE UGROZE ŽIVOTA, VRIJEĐANJA , KRAĐI I UPADA U TUĐI POSJED.

    TKO TU TREBA DA SNOSI SANKCIJE?!?

    OdgovoriIzbriši
  3. Ima kod nas i onih kojih - ne zanima ljudska sudbina-
    zato im i rade lopovi i mutavci koji ne znaju ni najosnovniju kulturu kao- Dobar dan!
    A o stalom neznanju i nesposobnosti da se samo krstite i rukama i nogama.

    Imaju milijune ali im familija isto izgleda JAKO NESRETNA.
    Meni ih je čak i žao.
    Sreća se ne kupuje novcem nego ljudskom gestom, dobrotom, poštenjem i čistim obrazom.

    Znate li onu židovsku kletvu:
    Dabogda imao pa nemao.
    E to se mnogima nažalost dogodilo.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!