Olasagasti na Kukuzovcu traži novih 60 radnica! ("Ferata")

Nastavljamo se na onu sad već antologijsku izjavu iz intervjua u magazinu "More"; "U Komiži nema mnogo nezaposlenih, ali ima velik broj sezonskih zaposlenja." i objavljujemo priču koja je logičan slijed prethodne izjave: 

Olasagasti na Kukuzovcu traži novih 60 radnica!

Eto, u potrazi za nezaposlenima, kojih u Komiži očito "nema mnogo" , komiška tvrtka  "OLASAGASTI" d.o.o., iz Komiže, skrasila se na sinjskom Kukuzovcu. 
Izgleda da u Komiži nisu deficitarni samo nezaposleni, već nema ni praznih prostora za pogone. Stoga je na Kukuzovcu narastao novi pogon:
 http://www.gzk.hr/Fotogalerija/tabid/5135/AlbumID/7682-39/Default.aspx

  1. Ovo nije prazna vojarna već - fatamorgana
U komiškim kasarnama će se valjda jednom zaposliti "jedna kvalitetna osoba" (možda kustos?) a nezaposlene koji su proglašeni "malobrojnima" valjda će se posoliti kad se u Komiži više ne soli srdela.
Eto, u jednoj prethodnoj priči, pohlepna ekipa je odvela "Neptun" u stečaj. http://komiza-hdz.blogspot.com/2011/02/tko-je-zauvijek-ugasio-neptun.html  "Oslobodila" ga je od osoba (otišli na biro) i stvari (pogon "odselio" u Niš) a zatim i od samoga sebe jer je nakon stoljeća tradicije prerade ribe - nestao kao tvornica i kao ime. U ovoj drugoj priči, komiške tvrtke traže prostore za pogon i radnike izvan Komiže. Jer ispada da u Komiži nema ni jednog ni drugog. 

Primjedbe

  1. Ima jedna stara izreka : da smo nastradali kad

    SVIT IZGUBI

    SROM OD SVITA

    I STROH OD BOGA!!!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!