Big game blowing!

Konstituiranje Gradskog vijeća u Komiži je pokazalo "čari" komiške lokalne politike. 

SDP-HNS je očekivano otišao s vijećnikom Vickom Mardešićem (HDZ), čijim glasom je za predsjednika Vijeća ponovno izabran Edo Bogdanović.  HDZ je predvođen njime (očekivano) jedva prošao izborni prag. Tradicionalni HDZ-ovi birači radije su ostajali doma nego li izašli dati glas Mardešićevoj listi. 

A sad o Možemo, ups Movi se.

Kao i nezavisne liste u prethodnim mandatima od vladajućih su dobili posve nevažno mjesto potpredsjednika Vijeća.

U kampanji su dijelili pamflet u kojemu sanjaju formiranje mjesnih zajednica (?!), dolazak veterinara i otvaranje peškarije. Mjesnih zajednica nema u Hrvatskoj od 1992. (ima ih još u Srbiji). Od "stoke", u Komiži najbrojnija je domaća mačka 😹koju bi ljubitelji životinja valjda škopili🙀. Ribarnica? Ako su planirali onu staru bez fiskalnih računa onda će "barbita" i dalje biti jedina peškarija po mjeri "programa" Movi se.

Njihova nositeljica svoj je politički put započela objavom slike na fejsu "Neću politiku u moju butigu", nastavila zahvalama Pažaninu i Luki Nižetiću, a nakon izbora okomila se na 52 % onih koji nisu izašli na izbore. 

U prepisci na fejsu o ne/održavanju Big game fishing-a u Komiži napada se novinare koji se usuđuju pisati o razlozima neodržavanja Big game fishing-a ove godine, ali i fejs grupu "Volim Komižu" u kojoj je netko podijelio tekst, riječima: "Ovako se ne voli Komiža!" 

Ok, a kako se to voli Komiža?

https://morski.hr/2021/06/15/zbog-luke-nizetica-nema-big-game-fishinga-u-komizi-jer-im-nije-ustupio-svoj-dio-stekata/

Gledano s male distance ispada da su možda najpametnije postupili oni koji su na izborni dan ostali doma.  

                     Mićo Sviličić





Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!