KOMIŽA - 3 puta siromašnija od VISA !

"Veliki uspjeh" vladavine SDP-a u Hrvatskoj i Komiži je: 
NIKAD SIROMAŠNIJA KOMIŽA 
U ODNOSU NA SUSJEDNI GRAD VIS! 
Nije nam namjera hvaliti viškog gradonačelnika iako je Ivo Radica član HDZ-a. Ali teško SE oteti dojmu da je od mandata saborske zastupnice Tonke Ivčević samo ona imala koristi (berivo i ostale pogodnosti koje imaju saborski zastupnici!). 
Kako ne primjetiti da je najveći "uspjeh" za mandata Kukuriku koalicije u Gradu Komiži - PROPAST i STEČAJ hotelske kuće "Modre špilje" d.d.?
A tom tvrtkom je 1 i pol desetljeće upravljao i još "savjetuje" Ivu Bućana (stečajnog upravitelja) njen najbliži suradnik KONOBAR Edo Bogdanović - kadar HNS-a stranke koju vodi Vesna Pusić! 
U prošlom postu OD 13. rujna 2015. - "KOMIŽA" http://komiza-hdz.blogspot.hr/2015/09/komiza.html dokumentirali smo stvarnost: NITI JEDAN "kapitalni projekt" Ko-ko-da koalicije u Gradu Komiži SDP-HNS-HSS Tončija Božanića) nije se realizirao. I neće! To je i bilo očekivano, osobito kad je u pitanju Ribarska luka jer je to bila priča za maloumne a od te priče su neki imali velike materijalne koristi!
Jedino se treba zapitati: TKO će vratiti novac od nikadrealiziranih projekata?

IZBJEGLIČKA KRIZA I KOMIŽA
Ne bi nas začudilo kada bi sada, nakon što je Milanović svojom nesposobnošću stvorio izbjegličku krizu u Hrvatskoj ali i realnu opasnost od terorizma, komiški hotel u stečaju primio izbjeglice s Bliskog Istoka. Zašto ne bi? Jer bi možda takvim "gostima" "konobar-savjetnik stečajnog upravitelja" još jedno vrijeme mogao "zatvoriti financijsku konstrukciju" najbolje plaćenog konobara u Hrvatskoj.
I danas, 19. rujna 2015., Komiža je izvrgnuta potpunoj nebrizi
što se vidi na državnoj cesti na kojoj se ponovno uklanjaju
kolobrani koje je postavila AUSTRO-UGARSKA! 
Komentirati nikad nepovoljniji odnos Komiže u odnosu na susjedni Vis sasvim je nepotrebno. Komiška vlast "voli" Komižu i brine o njoj jednako koliko i Zoran Milanović "voli" Hrvatsku i brine o njoj i Hrvatima. Uspoređivati Milanovića i mađarskog premijera Viktora Orbana koji je zaštitio i zemlju i Mađare, je otprilike slično kao kad bi se usporedilo gradonačelnike Grada Komiže Tonku Ivčević i Grada Visa - Ivu Radicu. 
Uz gore spomenutu statistiku prihoda i rashoda, dobra potvrda ovome "odnosu" je i nikad veći broj nezaposlenih Komižana (više od 50 posto radno sposobnih!), a istovremno se dovlači "izbjeglice" - podobne političko-rodbinske kadrove sa strane. 
Tada je još jasnije zbog čega Komiži - NEMA SPASA!

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!