GRADSKO VIJEĆE KOMIŽE - TEMATSKA SJEDNICA O STEČAJU HOTELA?

Za večeras u 18.00 sati, predsjednik Gradskog vijeća EDO BOGDANOVIĆ sazvao je sjednicu komiškog "parlamenta". 
Je li u pitanju još jedna od sjednica prije koje se vladajuća ko-ko-da koalicija (SDP-HSS-HNS) unaprijed dogovori sama sa sobom kako podizati ruke za "ostvarenja" gradonačelnice (i SDP-ove saborske zastupnice) TONKE IVČEVIĆ, ili je u pitanju održavanje:

TEMATSKE SJEDNICE 
GRADSKOG VIJEĆA:
"STEČAJ MODRE ŠPILJA d.d., 
POSLJEDICE I ODGOVORNOST"

Uostalom, Gradsko vijeće o stečaju Modre špilje d.d. još nije raspravilo. Kao da se to događa u nekom drugom mjestu a ne u Komiži? Kao da su u toj tvrtki radili Kinezi a ne Komižani? Kao da su svoje dionice tamo kupovali Srbi ili Rusi a ne Komižani? 

I BOGOLJUB MITRAKOVIĆ, koji je ulozi HNS-ovog vijećnika/dopisnika, šuti o stečaju Modre  špilje d.d..  Jer, "treba pisati pozitivno". O kalankotima, a ne o tome tko je, i kako, upravljao a tko zastupao male dioničare u Nadzornom odboru svih ovih godina.
Hoće li Gradsko vijeće Komiže raspraviti o potezima IVE BUĆANA, stečajnog upravitelja koji je najbolji komiški restoran (Riblji),  navodno,  proglasio neperspektivnim?
Hoće li Gradsko vijeće raspraviti o odgovornosti EDE BOGDANOVIĆA, konobara koji je 1 i pol desetljeće glumio direktora Modre špilje d.d..
A jesu predsjednik Gradskog vijeća Edo Bogdanović i dojučerašnji direktor-konobar Edo Bogdanović u kakvom srodstvu? 
Kad je 2012. godine, jedan naš vijećnik na sjednici Gradskog vijeća govorio o stanju u "Modroj špilji", vijećnik EDO BOGDANOVIĆ, napao ga je riječima: "Vi pljujete po Modroj špilji!"http://komiza-hdz.blogspot.com/2012/06/koliko-nas-godisnje-kosta-edo.html.           
Taj vijećnik Bogdanović je "hrabro" branio hotel od oporbenog vijećnika, umjesto da hotel brani od nestručnog vodstva.
Zanima nas tko je bio ovaj vijećnik, od gore spomenute dvojice? Konobar direktor ili predsjednik Gradskog vijeća? Jer oba su "pljuvači". Prvi, jer je "stručno" upropastio komiški hotel i sada "stručno" savjetuje stečajnog upravitelja, a ovaj drugi jer sve "čini" da se po pitanju "Modre špilje" ništa ne čini i ne raspravlja na Gradskom vijeću. Dakle, taj je na zadatku da se uništenje jedne od zadnjih komiških tvrtki i rasprodaja imovine provede u - tišini.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!