POBJEDA !! ali nema mjesta euforiji - pred nama je golemi posao!

Nema mjesta euforiji - pred nama je golemi posao!

U ime pobjedničke koalicije, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko zahvalio se svim biračima. Među ostalim, istaknuo je da je ovih više od 10 posto razlike u odnosu na Kukuriku koaliciju nedvosmislena poruka vladajućima da su izgubili povjerenje naroda, ali podjednako je i potvrda da građani u HDZ-u i partnerima prepoznaju snagu koja može pokrenuti rast i zapošljavanje te Hrvatskoj donijeti gospodarski oporavak: - Ova premoćna pobjeda prvi je od koraka u izvlačenju Hrvatske iz gospodarske krize - slijede pobjede i na predsjedničkim i na parlamentarnim izborima! Ali, nema mjesta euforiji. I u ovoj smo pobjedi u mislima sa svima unesrećenima u poplavama. Nema euforije ni zbog katastrofalnoga gospodarsko-socijalnog stanja u koje nas je bacila aktualna vlast. HDZ je, zajedno s našim koalicijskim partnerima, pred novom povijesnom zadaćom. Kako smo 90-ih stvorili, obranili i oslobodili hrvatsku državu, tako sada moramo svim našim građanima vratiti ponos i dostojanstven život! Kompletni Karamarkov pobjednički govor možete pogledati u nastavku:



U Europski parlament s HDZ,HSS,HSP-AS,HDS,BUZ,ZDS liste ulaze:Ruža Tomašić, Andrej Plenković, Marijana Petir, Dubravka Šuica, Ivana Maletić i Davor Ivo Stier.
................................................................
Rezultati u Komiži su vrlo dobri,ali naravno da nismo zadovoljni.Nama u Komiškom Hdz-u ostaje zadatak da Skupa sa svima komiškim domoljubima stvorimo preduvjete da Hdz , zajedno sa svim nacionalno osviještenim,domoljubnim strankama i pojedincima pobjedi u nadolazećim izazovima.Te da i u Komiži za predsjedničke,parlamentarne,te nama izrazito važne sljedeće lokalne izbore , HDZ s partnerima ostvari pobjede.Parafrazirati ćemo jedan dio pobjedničkog govora našeg predsjednika i staviti u komiški kontekst , a glasio bi : Želimo preuzeti odgovornost za svoju domovinu,i za svoju Komižu zato što ju volimo,i zato što želimo da se u njoj dobro i kvalitetno živi.Ne želimo doći na vlast da bismo dijelili sinekure , želimo doći na vlast da se naša mladež ne bi iseljavala iz ove naše prekrasne domovine , iz naše prekrasne Komiže. Jer nismo mi ovdje da nama služi Hrvatski narod , mi smo ovdje da , mi služimo Hrvatskom narodu.

Rezultati u Komiži:

http://www.izbori.hr/2014EUParlament/rezult/rezultati.html?zup=17&gio=1970
http://www.izbori.hr/2014EUParlament/rezult/r_17_1970_000.html?t=1401114469260

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!