Postovi

Prikazuju se postovi od ožujak, 2011

Nezadovoljni ribari ponovno prosvjeduju

Slika
Nezadovoljni ribari ponovno prosvjeduju - na kopnu. Ne budu li smijenjeni državni tajnik Tonči Božanić i cjelokupna Uprava za ribarstvo, prosvjedovat će i na moru - poručili su  predstavnici cehovskih ribarskih udruga sa zadarske rive. Blokadu luka - kažu - može spriječiti jedino ispunjenje zahtjeva o kojima s ministrom Petrom Čobankovićem pregovaraju već mjesecima. HRT - Radio Zadar, 17.3.2011.

Što je to kultura u Gradu Komiži?

Slika
Ili što to gradonačelnica Tonka Ivčević, koja obnaša izvršnu vlast u Gradu Komiži, smatra kulturom u Komiži? Pogledajte na službenim stranicama Grada Komiže http://www.komiza.hr/ i uvjerite se sami: Ekomuzej Komiža Cilj je ovog projekta osmišljavanje programa očuvanja kulturne i povijesne baštine uz okupljanje svih subjekata i aktera lokalne zajednice oko zajedničkih vrijednosti kako bi se stvorila interaktivna institucija koja bi priču o Komiži učinila živom u samoj lokalnoj zajednici, a onda je prezentirala svijetu. U subotu 6. studenoga o. g. u galeriji "Boris Mardešić" održana je prva, Osnivačka radionica "Ekomuzeja Komiža", čime je napravljen još jedan korak u realizaciji ovog iznimnog projekta koji bi u bliskoj budućnosti mogao promijeniti život Komiže. To bi, po gradonačelnici, bila komiška kultura. I ništa više. Barem ako je suditi po službenoj stranici Grada Komiže. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoj odabir. Nitko to pravo ne priječi ni k

Uklanjanje sadržaja neprimjerenih blogu HDZ - Komiža

Slika
Svi komentari koje je uredništvo bloga smatralo uvredljivim sadržajem-uklonjeni su i ubuduće će to biti redovita praksa. Smatramo kako im nije mjesto na našem blogu jer ovo nije mjesto za vulgarno vrijeđanje bilo koga. Sve konstruktivne primjedbe i kritičke osvrte i nadalje ćemo objavljivati s ciljem da zajednički odredimo pravi put za bolju sutrašnjicu Komiže.

Napokon jedna dobra vijest

Slika
Nakon tri ponovljena natječaja Komiža je napokon dobila stručnu osobu na radno mjesto direktora turističke zajednice. Izabrana je Mari Greget rođena 07. prosinca 1984. godine. Diplomirala je 2009. godine na fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku.Tijekom svog obrazovanja je stjecala radno iskustvo u više turističkih agencija te je radila za jedno osiguravajuće društvo.Drago nam je što je pružena šansa domaćoj školovanoj osobi i nadamo se da će Mari tu šansu u potpunosti opravdati i ispuniti sva očekivanja komiških turističko ugostiteljskih djelatnika.Komiški HDZ njoj čestita na imenovanju te joj pruža punu potporu.