Postovi

Prikazuju se postovi od ožujak, 2017

SMETLIŠTE ŠĆEĆE: DANI OTVORENIH VRATA

Slika
O "uspjesima" treba izvješćivati. Deset godina "mukotrpnog" rada komiške vlasti (SDP-HNS-HSS) i milijuna potrošenih (državnih) kuna, dalo je "rezultate".  "Više cvijeća manje smeća" - geslo je pod kojim se ostvarila ova "Još bojo Komiža!" u kojoj se smetlište Šćeće "sa sarcem" uspjelo "sanirati"! Jedinstveni deponij s pogledom na Biševo! Ovaj kapitalni objekt, vlast je, dakako, povjerila rodbini.  I stoga, u 10. godini sanacije i 5. godini koliko rodbina upravlja deponijom smeća, organizira se: DAN OTVORENIH VRATA! Posjeta modernom uređenom  i vazdačuvanom smetlištu Šćeća! od 00 - 24 sata, svakim danom! Spomenik mukotrpnog rada na zaštiti okoliša: Šćeća!

KOMIŽA - "SARCEN ZA KOMIŽU" - "JOŠ BOJO" METEOROLOŠKA POSTAJA!

Slika
Danas je svjetski Dan meteorologije u spomen na 23. ožujka 1950. kada je osnovana Svjetska meteorološka organizacija.  Čestitamo svim meteorolozima, a spomenimo se kako se u Komiži već punih 8 godina "mukotrpno" gradi nova metorološka postaja .  Gradi se na predjelu Lendava i to "Sarcen Za Komižu" pa imamo i "još boju Komižu" , i još noviju meteorološku postaju.  I kako je Vladimir Nazor opjevao: "...tko drukčije kaže, kleveće i laže..."

IZBORNA PODJELA DIOPTRIJSKIH NAOČALA

Slika
Za sve one koji su povjerovali u slogan "Za još boju Komižu!" a zatim i "Sarcem za Komižu" , stranke SDP, HNS i HSS organiziraju besplatnu podjelu dioptrijskih naočala . Novi slogan bit će: "U KOMIŽI JE PUUUNO BOLJE, ALI PRVO STAVITE NAOČALE!" Naime, svi obećani projekti iz dva "zlatna" mandata ove vlasti su dovršeni: - Ribarska luka na području Mlin; - 50 stanova iz programa Poticajne stanogradnje; - gradski kolektor s pročišćivačem otpadnih voda: - Radna zona Rovno; - Meteorološka postaja na Lendavi; - sanirano je smetlište u Šćeću; - i još čitav niz obećanih projekata.... Posebne naočale koje za ovu prigodu dijeli komiška gradska vlast, omogućit će svima koji su im dali svoje povjerenje u prethodnim mandatima da se "iz prve ruke" uvjere da su svi projekti zaista realizirani i da je u Komiži sada kvalitetniji i sadržajniji život nego prije 4, 8 ili 12 godina. A divno je bilo "Sarcem za Komižu

VICKO MARDEŠIĆ "Šćula", HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Komiže

Slika
Vicko Mardešić "Šćula" , dipl. ekonomist, kandidat je Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Komiže. Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika je Antonija Bušić , studentica menadžmenta.  Na lokalnim izborima koji se održavaju u svibnju ove godine, HDZ Grada Komiže izlazi samostalno. Uskoro ćemo na ovom portalu opširnije upoznati javnost o našim kandidatima i izbornom programu.                                                                       Mićo Sviličić 

EKSKLUZIVNO - Dovršena Ribarska luka!!!

Slika
Nakon puna 3 mandata (12 godina) mukotrpnog rada komiška vlast na čelu s gradonačelnicom Tonkom Ivčević (SDP), ostvarila je svoj cilj i ispunila obećanje :  Dovršena  je Ribarska luka! Niti pokojni župnik s postavljanjem križa na Bodu, ni zločesta oporba, baš NITKO nije mogao spriječiti marljivu Omladinu da izgradi Ribarsku luku u Komiži! EKSKLUZIVNA SLIKA RIBARSKE LUKE KOMIŽA, dan nakon Poklada.   Nakon parola, Još bojo Komiža!     Sarcen Za Komižu! Na pomolu nova: Za vez u Ribarskoj luci - Spremni!?